Restaurant

 

www.fivepoints.be

 

Waarom de Five Points ?

 

Een Brasserie-Restaurant met een uitzonderlijk kader.
Een plaats waar alle klanten zullen langskomen om een eerlijk moment te beleven in een cosy en gezellige sfeer, of het nu enkel is om een babbel te slaan rond een glaasje of om er een maaltijd te benutten.

 

De Five Points biedt u een verfijnde keuken met Franse roots die zich telkens aan het jaargetijde zal aanpassen, of ook een eenvoudige en snelle maaltijd in de zuivere Brasserie traditie.

 

Om trouw te blijven aan haar brasserie roeping heeft de Five Points ook een twintigtal bieren uit de fles op haar kaart staan, alsook 5 verschillende biersoorten van het vat, waaronder de "Bière de Bellevaux", een streekbrief dat u zeker moet hebben geproefd en dat slechts op enkele kilometers van hier gebrouwen wordt.

 

De Five Points is geïnstalleerd in het complex van de Baugnez 44 Historical Center (Historisch Centrum van de Slag om de Ardennen) en biedt een unieke gelegenheid om een moment van zuiver smaakplezier te combineren met de ontdekking van wat eeuwig in het collectief geheugen ingeprent zal blijven.

 

75 zitplaatsen, een zaal op de eerste verdieping, een zeer mooi terras dat 60 bijkomende plaatsen biedt en een ruime parking, terwijl dit alles aangepast is voor mensen met beperkte mobiliteit.

 

U vraagt zich zeker heeft waarom wij onze zaak zo hebben genoemd?

 

"Five Points" was de naam gegeven aan deze strategische plaats door de GI's. Dit door 5 wegen gevormde kruispunt wordt in talrijke boeken over de Slag om de Ardennen onder deze benaming opgenomen.

 

De Five Points beschikt ook over een zaal voor uw evenementen die bedacht werd opdat deze telkens een succes zouden zijn. Met een oppervlakte van 170 m2 is ze moduleerbaar om zich gemakkelijk aan uw feesten, seminaries, banketten, communies,... aan te passen

Uitgerust met een moderne bar, met een multimedia projector, een projectiescherm, een flat screen Tv-toestel, een audio systeem, maar ook met een keuken die zich zonder moeite aan al uw verwachtingen zal aanpassen.
Ze biedt plaats voor 10 tot 250 personen.

 

Voor conferenties: tot 50 pers. (kan ook meer zijn naargelang de opstelling van het meubilair)
Voor feestmalen: tot 95 pers.
Voor cocktails: tot 250 pers.

 

Praktische details: vaste parking (40 plaatsen), parkeerplaatsen voor autobussen, gemakkelijke toegang (op 5 minuten van de autosnelweg), toegankelijk voor de personen met beperkte mobiliteit (parking, lift, WC).